Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

Què és el ioga aeri amb cordes?

yoga cuerdas

El ioga aeri amb cordes o ioga kurunta és una forma diferent i amena de fer postures de ioga. Aporta flexibilitat, millora la força i tonifica els músculs. Utilitzant cordes penjades de la paret o del sostre, pots mantenir postures difícils, a terra, sense l’esforç de sostenir el teu propi pes corporal. Això vol dir que les postures es poden consolidar d’una manera segura i a favor de la força de gravetat. Aquesta manera de practicar és beneficiosa per a principiants com per a aquells que practiquen ioga des de fa anys. El ioga amb cordes permet una major llibertat de moviments, alhora que proporciona seguretat i suport.

En aquest article explicarem els conceptes bàsics del ioga aeri amb cordes. Parlarem de com seleccionar l’equip adequat, com instal·lar cordes i quines precaucions prendre en practicar ioga aeri amb cordes o ioga kurunta. A més, revisa diferents postures que es poden fer amb el ioga aeri amb cordes per ajudar-te a obtenir els millors resultats.

Com seleccionar l’equip adequat:

És important triar l’equip adequat quan es practica ioga aeri amb cordes. Es recomana fer servir una corda resistent per evitar lesions. Les cordes han d’estar ben ajustades. És recomanable seguir les instruccions d’un professional o professor de ioga per poder-ho fer perfecte i sense problemes en fer-ne un mal ús. Si la corda no és adequada, pot resultar en lesions o danys irreparables. Consulteu-nos abans d’instal·lar les cordes a la paret.

Instal·lació d’una corda per practicar ioga aeri amb cordes o ioga kurunta:

La instal·lació de la corda i les cordes adequades és vital per garantir la seguretat en practicar ioga aeri amb cordes. La corda ha d’estar fixada a la paret utilitzant ancoratges adequats per assegurar-se que està ben subjecta i segura. La paret ha de ser de càrrega, estructural i no un envà. També és important assegurar-se que la corda no estigui massa tensa o fluixa per evitar lesions. La corda ha de tenir les dimensions adequades.

Precaucions en practicar ioga aeri amb cordes:

Sempre cal tenir en compte certes precaucions en practicar ioga kurunta o ioga amb cordes. Primer, és important verificar l’equip i assegurar-se que està instal.lat correctament i segur abans de començar la sessió de ioga. També és important assegurar-se que la corda estigui ben subjecta a la paret per evitar lesions i lliscaments. En practicar el ioga amb cordes, cal posar molta atenció per assegurar-te que les postures es facin correctament i amb compte, per això es recomana la pràctica amb un professor professional certificat.

Postures per al ioga aeri amb cordes:

El ioga aeri amb cordes ofereix moltes possibilitats de fer postures desafiants tant per als més principiants com per a aquells que ja han practicat ioga durant molts anys. Les postures es poden adaptar al nivell d’habilitat i també es poden modificar per obtenir més beneficis. Algunes de les postures són Adho muka svanasna, Salamba Sirsasana, mitjana Uttanasana, Vajrasana penjada, mitjana Halasana, Ustrasana, Urdhva Dhanurasana, Viparita Dandasana, i moltes altres més.

Beneficis de practicar ioga aeri amb cordes o ioga kurunta:

En practicar ioga aeri amb cordes a la nostra escola de ioga, es poden obtenir molts beneficis. El principal avantatge és la llibertat de moviment que ofereix l’ús de les cordes per sostenir-se. Això permet fer postures desafiants sense sostenir el propi pes corporal. També és una manera segura de practicar ioga, ja que les cordes ofereixen suport i estabilitat addicional en practicar diferents postures. El ioga aeri amb cordes millora la flexibilitat, la força i tonifica els músculs. També enforteix el sistema cardiovascular i estimula el flux d’energia al cos. Per acabar, practicar ioga aeri amb cordes és una forma amena de relaxar-se i reduir l’estrès. Es poden obtenir molts beneficis per a la salut mental, física i espiritual.

Aprendre ioga amb cordes a la nostra escola de ioga pot ser una excel·lent manera de millorar la flexibilitat, la força i l’equilibri. Però és important tenir en compte certes precaucions en practicar el ioga amb cordes. És important prestar atenció per fer les postures correctament i evitar lesions. En tenir en compte aquests consells, es poden gaudir tots els beneficis del ioga aeri amb cordes.

El ioga aeri amb cordes pot ser una disciplina molt beneficiosa, però també és important seguir les instruccions correctes. En fer ioga a la nostra escola de professors certificats, es pot estar segur que es rebrà l’assessorament correcta i els consells adequats per fer les postures correctament. Els nostres professors estan capacitats per guiar-te i ajudar-te a millorar la teva salut física, mental i espiritual. Practicar ioga a la nostra escola de professors certificats és una molt bona opció per obtenir els màxims beneficis d’aquesta pràctica.

Amb aquest article t’hem ajudat a saber una mica sobre els beneficis del ioga aeri amb cordes o ioga kurunta. A la nostra escola de ioga a Barcelona practiquem a les nostres classes ioga amb cordes perquè puguis experimentar-ne tots els beneficis. Esperem veure’t aviat a les nostres classes! Namasté!

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.