Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

FORMACIONS I MENTORIES DE PROFESSORS DE IOGA IYENGAR® A BARCELONA

La pràctica regular, perseverant i alerta del ioga
és la base per estabilitzar la consciència.
B.K.S. Iyengar

FORMACIONS I MENTORIES DE PROFESSORS DE IOGA IYENGAR® A BARCELONA

Un procés de mentoria és un període més o menys llarg durant el qual el mentor forma a l’alumne, de manera propera, en l’art de l’ensenyament, fins que el mateix mentor decideix que el candidat està preparat per concórrer a l’examen per ser professor de ioga IYENGAR®.

És important comprendre que per ser professor de ioga IYENGAR® abans cal ser un bon practicant i madurar en la pràctica.

Els processos de mentoria són impartits per Laia Giralt i Medir que té la competència de ser mentora per formar professors de Ioga IYENGAR®, complint amb la qualificació i nivell de titulació exigits pel RIMYI. Laia Giralt i Medir també està autoritzada com a professora mentora/formadora pel CEEF de l’AEYI.

Per optar a un examen de professor de Ioga IYENGAR® cal comptar amb l’aval d’un professor de l’AEYI autoritzat a avalar candidats a l’examen. Laia Giralt i Medir està autoritzada per l’AEYI per avalar candidats.

Per accedir a una mentoria o curs de formació cal una maduresa en la pràctica, que ha de ser valorada per la professora Laia Giralt i Medir, que al seu torn, posseeix aquesta condició de «professor mentor/formador» (ja que ser «Professor de Ioga IYENGAR ®» no atorga, per si sol, la condició de «professor mentor/formador»).

Preguntes freqüents

La Laia Giralt i Medir fa mentories de ioga IYENGAR®.

Van dirigides a aquells practicants de ioga IYENGAR® que estan madurs en la seva pràctica de ioga IYENGAR® i tenen el potencial de ser professors de ioga IYENGAR®.

És important que la Laia conegui la teva pràctica de ioga IYENGAR® i per això cal assistir a les classes que ella imparteix al Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts. Cal estar madur en la pràctica del ioga IYENGAR®, es a dir, haver integrat empírica i experiencialment la metodologia del ioga IYENGAR® i haver desenvolupat l'intel.ligència i la consciència que t'aporta la pràctica continua i prolongada del ioga IYENGAR®. I finalment la Laia decideix si fer o no la mentoria segons cada cas.

És una mentoria que té una part pràctica i una part teòrica. Pot durar varius anys. I integra tots els aspectes que exigeix la AEYI i el RIMYI per poder arribar a ser professor/a de ioga IYENGAR® conjuntament amb el que demana l'acreditació del ICQP.

Si us plau contacta'ns, demana per la Laia Giralt i Medir i t'informarem segons cada cas.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.