Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

ioga per a 60 anys
Les àssanes (postures) mantenen el teu cos,
així com la teva ment, saludables i actius.
B.K.S. Iyengar

IOGA IYENGAR® PER A +60 ANYS/SENIOR A BARCELONA

Al nostre Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts oferim classes de ioga IYENGAR® per a persones de +60 anys/sènior.
En les classes adaptem en tot moment les àssanes (postures) i el pranayama (regulació de la respiració) a cada persona i condició.

Realitzem les classes amb un programa específic de pràctica que permet que tots els alumnes puguin seguir tot i tenir possibles dolences o limitacions físiques. Practiquem amb suports (cordes, cadires, coixins, cinturons, blocs) quan és necessari i fem correccions manuals a cada persona garantint que tothom pugui practicar ioga amb alineament, consciència i seguretat.

S’obtenen molts beneficis de la pràctica del ioga IYENGAR® per a persones de +60 anys/sènior, alguns d’ells son: correcció de la postura, alineament corporal, més mobilitat articular i agilitat, millor respiració, més atenció, concentració i consciència en tot el que fas, millora la memòria i vius amb un estat emocional més positiu, alegre, calmat i equilibrat. Millora tota la salut en general.

T’animem a practicar de ioga IYENGAR® sigui quina sigui la teva edat i condició, segur que en rebràs molts beneficis. Contacta’ns i t’aconsellarem sobre quins son els horaris més adients per a tu.

Preguntes freqüents

El ioga IYENGAR® és un mètode de ioga molt versàtil que té la capacitat d'adaptar la pràctica a les diferents edats de la persona. És terapèutic, personalitzat i s'utilitzen suports com cadires, blocs, cinturons, coixins, bancs, per tal que tothom pugui realitzar les postures (àssanes) i regulació de la respiració (pranayama) d'una manera segura i saludable.

B.K.S Iyengar, el yogui que va crear aquest mètode de ioga, va practicar ioga fins als últims moments del seu traspàs als 96 anys. Per tant pots practicar ioga fins als últims dies de la teva vida.

Son classes on es practica ioga amb molta consciència, a poc a poc, construint les postures gradualment, explicant les accions físiques a realitzar amb precisió i cura, per tal que puguis fer les àssanes (postures) i el pranayama (regulació de la respiració) amb alineament, plena consciència, concentradament i amb un estat meditatiu.

Les adaptem a cada persona, dolença i moment al llarg de les classes. Utilitzem suports quan és necessari per tal que t'alineïs i t'estiris en la direcció correcta. Si tens alguna dolença modifiquem la postura per tal que la puguis fer amb seguretat i puguis obtenir els seus beneficis.

Com a resultat de la pràctica regular del ioga IYENGAR® per a +60 anys/senior, a nivell físic: pots millorar el teu alineament corporal, la teva postura, estirar la columna, crear espai a les articulacions, crear espai i salut als òrgans interns, millorar la capacitat respiratòria, més salut en el sistema circulatori, sistema endocrí, sistema nerviós, òrgans digestius, òrgans excretors, etc. A nivell mental: millora la memòria, la concentració, més consciència en tot el que fas, alegria/joia, equilibri mental, serenitat i pau interior.

En cada curs (des de setembre fins a finals de juliol) els horaris poden canviar. Per tant contacta'ns i t'informarem de quins son els horaris de classe més idonis per al teu cas i situació.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.