Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

Yoga IYENGAR Barcelona-Centre ZAMA IOGA IYENGAR Les Corts
Yoga IYENGAR Barcelona-Centre ZAMA IOGA IYENGAR Les Corts

El ioga té per objectiu la
consciència completa en tot el que facis.
B.K.S. Iyengar

IOGA IYENGAR® PER A NENS A BARCELONA

Al nostre Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts tenim nens i nenes que venen a practicar ioga IYENGAR® a les nostres classes de ioga per a nens a Barcelona.

Acceptem a les classes a nens i nenes a partir dels 10 anys en endavant. Si no han fet mai ioga comencen pel nivell principiant, nivell 1-2 o nivell 1-2′ de la nostre taula d’horaris.

La pràctica del ioga IYENGAR® fa als nens i nenes millors en tot el que fan. Millors persones, millors estudiants, millors esportistes, millors ballarins, etc. La pràctica de les diferents àssanes (postures) els hi aporta intel·ligència a tots les cèl·lules del cos, millor capacitat de concentració i discerniment, intuïció i major destresa en totes les accions que realitzen en la seva vida.

Els nens i les nenes a vegades son hiperactius, o tenen dificultats de concentració o falta de motivació i interès, però la pràctica del ioga IYENGAR® els aporta molt beneficis.

Alguns dels beneficis del ioga per a nens son: agilitat, consciència en l’acció, atenció, concentració, canalització de l’energia, relaxació, expansió de la consciència, alegria, positivisme i una actitud més ètica i compassiva.

Contacta’ns si estàs interessat/da en que teu fill o filla practiquin ioga.

Preguntes freqüents

Sí, pots venir a practicar ioga amb el teu fill/a en la mateixa classe ja que

individualitzem i personalitzem les classes.

Sí, pots venir a practicar ioga amb el teu fill/a en la mateixa classe ja que individualitzem i personalitzem les classes.

Aconsellem que vinguin a practicar ioga nens i nenes a la nostre escola a partir dels 10 anys.

La pràctica del ioga IYENGAR® equilibra el sistema nerviós del teu fill/a i sortirà més relaxat/da de les classes de ioga.

La pràctica regular del ioga IYENGAR® desenvolupa la capacitat d’atenció i concentració del teu fill/a. Per tant obtindrà millors resultats en els seus estudis amb menys esforç.

La pràctica regular del ioga IYENGAR® regula el sistema endocrí, calma el sistema nerviós i la ment i per tant tindrà una millor adolescència.

La pràctica de totes les famílies d’àssanes (postures) realitzades amb precisió i alineament reeduca la postura corporal.

La pràctica del ioga IYENGAR® tracte l’escoliosi i evita que vagi a més o empitjori. Aporta consciència de l’estat de la nostre columna vertebral. Amb accions precises i estiraments en certes postures (àssanes), anem alineant la columna vertebral.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.