Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

laia

La puresa hi és on
no hi ha ansietat, ni preocupació, ni pensament.
B.K.S. Iyengar

ASSESSORAMENT INDIVIDUAL, IOGA IYENGAR®, ONLINE

En el nostre Centre Zama de ioga IENGAR® de Barcelona Les Corts oferim assessorament individual i personalitzat online.
L’objectiu és poder-te guiar, orientar i donar-te pautes sobre el que necessitis en relació a la teva pràctica de ioga, com també en el teu ensenyament, si és que ets professor/a de ioga. L’assessorament que oferim va dirigit a qualsevol practicant i/o professor/a de ioga, tant si és de ioga IYENGAR® com d’altres mètodes de ioga.

L’assessorament individual i personalitzat online, l’ofereix la Laia Giralt Medir, directora, professora de nivell Senior (nivell 3) i formadora/mentora de professors de ioga IYENGAR® del Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts . Pots saber més sobre el recorregut professional de la Laia Giralt Medir en l’apartat de la nostre web sobre Professors del centre i en la secció de Preguntes freqüents.

En una sessió d’assessorament la Laia Giralt Medir et pot donar pautes si tens alguna dificultat, dolença, o dubte en la teva pràctica de ioga. Si ets professor/a de ioga també et pot guiar en l’àmbit de l’ensenyament i orientar-te si tens preguntes o alguna dificultat en les classes de ioga que imparteixes, etc.

Una sessió d’assessorament online té una durada de 1h amb un import de 50€/h.

Si vols sol·licitar una sessió d’assessorament online amb la Laia Giralt Medir, si us plau contacta’ns especificant el que voldries i necessites i et reservarem dia i hora.

Preguntes freqüents

Van dirigides a tots els practicants de ioga o professors de ioga que vulguin seguir evolucionant en la seva pràctica i ensenyament i necessitin una guia i ajuda d'una professora més experimentada.

Durant 1h la Laia Giralt i Medir t'ofereix els seus coneixements i experiència en el ioga IYENGAR® que ha adquirit des del l'any 1997. Et dona pautes, guia, consells, ajuda sobre la temàtica o aspecte en el que necessitis créixer i evolucionar (pràctica, ensenyament, filosofia, dolences, teràpia, etc).

Si us plau contacta'ns per correu-e a info@zamaioga.com digues que va dirigit a la Laia Giralt i Medir i explica'ns sobre quin tema vols assessorament. Aleshores la Laia et respondrà i concretareu dia i hora per fer la trobada online i t'enviarà l'enllaç. Pot ser que abans de fer la primera sessió online, la Laia et demani més informació sobre el que vols tractar o necessites.

L'assessorament que ofereix la Laia Giralt i Medir és sobre el ioga en el seu sentit més ampli i també específicament sobre tot el que abasta el ioga IYENGAR®.

 

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.