Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

IOGA IYENGAR® AMB CORDES A BARCELONA

Deixa que la teva intel·ligència penetri uniformement per tot el cos
fins a les seves extremitats, com els raigs del sol.
B.K.S. Iyengar

IOGA IYENGAR® AMB CORDES A BARCELONA

Antigament els ioguis quan practicàvem ioga utilitzaven les lianes del arbres per penjar-se i fer varies postures de ioga. Posteriorment en el ioga IYENGAR® es van començar a utilitzar cordes per realitzar certes postures. D’aquí va sorgir el ioga amb cordes o ioga kurunta.

En les nostres classes de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts practiquen algunes postures (àssanes) amb cordes tenint en compte varius aspectes:
Si fem una classe de preparació al pranayama (regulació de la respiració) practiquem postures amb cordes per crear espai orgànic, a la columna, al diafragma, descomprimir les vàlvules internes del cos i irrigar el cervell. L’acció de la gravetat ens ajuda a crear espai intern.
Si fem una classe més dinàmica de postures endarrere practiquem algunes postures amb cordes per donar mobilitat i flexibilitat al cos.
Si en la classe tenim persones amb necessitats específiques, dolences, menstruació, embaràs, edat avançada, utilitzem les cordes per adaptar la pràctica de les postures a cada situació i fer-les assequibles a tothom.

Les cordes son un suport molt útil que ens aporta molts beneficis durant la pràctica del ioga IYENGAR®.
Si et vols inscriure o venir a provar, contacta’ns i t’informarem sobre tot el que et podem oferir en el nostre Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts.

Preguntes freqüents

Dintre de la pràctica del ioga IYENGAR® introduïm l'ús de cordes per realitzar certes postures (àssanes). D'aquí que ve el nom de ioga amb cordes o ioga kurunta. 

Utilitzem cordes per obrir les espatlles, per fer Adho muka svanasana, Sirsasana, vajrasana penjada, Dandasana penjada, Urdhva muka paschimottanasana, Salabhasana, Bhujangasana, Purvotanasana, Ustrasana, Urdha Dhanurasana, Viparita Dandasana i moltes altres més.

L'ús de cordes en la pràctica del ioga IYENGAR®, aporta mobilitat articular, dinamisme, crea espai a la columna i als òrgans interns, relaxa el diafragma i el cor, irriga el cervell i aprofita l'acció de la gravetat per obtenir més espai intern amb menys esforç.

El ioga aeri s'ha inspirat en el ioga IYENGAR® amb cordes. Però en el ioga aeri s'utilitzen teles per penjar-se. El ioga IYENGAR® amb cordes és precís, t'alinees, és segur, terapèutic i té una gran tècnica darrera i rigorositat. 

En totes les classes està inclòs el ioga amb cordes. Al llarg de cada més anem fent diferents postures (àssanes) amb cordes que anem introduint gradualment segons el nivell de la classe.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.