Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

IOGA IYENGAR® TERAPÈUTIC I PERSONALITZAT A BARCELONA

La salut és fermesa en el cos, estabilitat en la ment
i claredat en el pensament.
B.K.S. Iyengar

IOGA IYENGAR® TERAPÈUTIC I PERSONALITZAT A BARCELONA

A la nostre escola Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts realitzem classes de ioga IYENGAR® amb una aproximació terapèutica i personalitzada.
Tenim practicants amb diferents estats de salut i dolences físiques i/o emocionals. Pots practicar ioga IYENGAR® a la nostre escola Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les Corts encara que tinguis alguna de les següents dolences: hipertensió, hipotensió, artrosi, discopaties a la columna vertebral, escoliosi, desequilibris hormonals, hipo o híper tiroïdisme, afeccions orgàniques al sistema respiratori, digestiu, urinari, reproductor, circulatori, estats de depressió, ansietat, estrès, insomni, etc.

Adaptem el programa de pràctica i les postures (àssanes) i la regulació de la respiració (pranayama) a les diferents dolences. Cada postura pot ser realitzada de diverses maneres i amb diferents suports. L’objectiu és crear espai, relaxació, compacticitat, estirament, expansió i alineament, amb un flux de consciència i de força vital (prana) homogenis en totes les cèl·lules del cos.

Contacta’ns i explica’ns que tens i estudiarem quina és la millor manera d’ajudar-te a través de la pràctica del ioga IYENGAR® a Barcelona Les Corts.

Preguntes freqüents

Les classes de ioga terapèutic i personalitzat del nostre Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona, vam dirigides a totes aquelles persones que tenen algun tipus de dolença física, o orgànica, o energètica, o emocional, o mental.

Per inscriure't, si us plau contacta'ns i explica'ns qui tipus de dolença tens. Envia'ns també les probes i informes mèdics i estudiarem el teu cas i t'aconsellarem sobre què és el millor per al teu cas i situació.

Sí, pots practicar ioga IYENGAR® ja que t'adaptarem la pràctica amb suports, et farem fer les assanes (postures) més adequades per al teu cas i t'indicarem quines son les accions que has de realizar en cada postura per poder fer-la adequadament obtenint els millors beneficis per a la teva salut.

El ioga IYENGAR® terapèutic i personalitzat t'anirà molt bé si tens ansietat, o estrès, o depressió, o agitació o irritació. Les postures (àssanes) i regulació de la respiració (pranayama) que faràs t'ajudaran a equilibrar-te emocionalment i mentalment per tal que recuperis la serenitat, l'alegria de viure, l'energia i força vital, l'equanimitat i la pau interior. Viuràs més el present amb més saviesa i comprensió de la realitat.

Laia Giralt i Medir és la professora del centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les corts que assessora, guia i ajuda als alumnes quan hi han casos terapèutics. Ella és una professora Senior de nivell 3 que té els coneixements i competències per fer-ho.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.