Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

Yoga IYENGAR Barcelona-Centre ZAMA IOGA IYENGAR Les Corts

El ioga és un mirall
per mirar-nos des de dins.
B.K.S. Iyengar

IOGA IYENGAR® PER A EMBARASSADES A BARCELONA

A la nostre Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts oferim ioga IYENGAR® per a embarassades a Barcelona.
Son classes de grup on les dones embarassades realitzen una pràctica específica per a cada trimestre de l’embaràs.

El mètode de ioga IYENGAR® permet que les dones embarassades puguin seguir una pràctica de ioga el més semblant possible a la de la resta de persones del grup, que no estan embarassades, i alhora adaptar la pràctica a l’embaràs.
Això és possible per que utilitzem suports en les postures (àssanes) per crear els espais i les obertures necessàries a la pelvis, al ventre, al diafragma i a la caixa toràcica. Alhora els suports fan possible realitzar les postures (àssanes) sense esforç, podent respirar serenament i amb la màxima relaxació i consciència.

Adaptem la pràctica a cada trimestre de l’embaràs. Al primer trimestre cal una pràctica més suau i passiva, en el segon trimestre comencem a introduir postures (àssanes) més actives, i en el tercer trimestre es fan postures dempeus, algunes més actives, i de preparació al part.

El pranayama (observació i regulació de la respiració) és essencial durant l’embaràs i com a preparació pel part.

La pràctica del ioga durant l’embaràsmolts beneficis: crea espai intern per tal que el fetus es pugui desenvolupar correctament, oxigena tot el cos i per tant el fetus rep una major aportació d’oxigen, desenvolupes una major consciència i una millor relació amb el fetus i per tant amb el teu futur fill/a. T’aporta descans, et recarrega d’energia, i vius amb un estat més alegre, positiu i amorós.

També adaptem la pràctica del ioga al postpart per tal que et recuperis bé, estiguis plena de vitalitat, et sentis forta i alhora relaxada.

Si no has fet mai ioga o ioga IYENGAR® contacta’ns  i et direm quins horaris poden ser els més adients. I si abans ja has fet ioga o ioga IYENGAR®, també t’especificarem quins nivells i horaris son els més adequats per a tu.

Preguntes freqüents

Les dones embarassades practiquen amb la resta d’alumnes que no estan embarassades. Això és possible per que en el ioga IYENGAR® sabem com adaptar cada classe a la pràctica del ioga per a l’embaràs.

Has de venir en uns horaris en concret per tal que puguis rebre una atenció personalitzada. Contacta’ns i t’informarem.

Sí, ja que fem una pràctica específica per al primer trimestre de l’embaràs. I en el segon i tercer trimestre de l’embaràs també fem una pràctica de ioga específica per l’embaràs.

Com que la nostre matrícula d’inscripció és gratuïta, a les dones embarassades els hi aconsellem provar tot un mes. Els primers dies t’has de familiaritzar amb les postures per l’embaràs, amb l’ús del suports, i calen algunes classes de ioga per sentir els grans beneficis que aporta la pràctica del ioga durant l’embaràs.

El programa específic de les classes de ioga IYENGAR® per l’embaràs és una preparació pel part, i especialment el programa del tercer trimestre. Preparem a les dones embarassades a nivell físic i orgànic, a nivell respiratori i energètic, i a nivell emocional i mental.

 

Fem pranayama, és a dir, observació i regulació de la respiració, on la respiració és més lenta, llarga, profunda, amplia, completa i conscient. El pranayama aporta més oxigen i energia vital a la mare i al fetus, i prepara mentalment a la dona pel part.

Sí, després del part adaptem la pràctica durant uns mesos pel postpart, per facilitar la recol·locació dels òrgans interns, i enfortim el sòl pelvià, el ventre i la columna vertebral.

 

 

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.