Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

Lloga vídeos de classes de ioga IYENGAR® per a principiants per practicar ioga a casa.

Vídeo ioga 1: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitja, per a principiants a Barcelona. En aquesta classe es practica la seguretat, estabilitat i fermesa física, mental i emocional. I proporciona salut a la part baixa de l’esquena. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Vídeo ioga 2: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjaper a principiants a Barcelona. En aquesta classe es practica el despreniment, saber fluir amb el canvi i la creativitat. I proporciona salut als òrgans del baix ventre. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Vídeo ioga 3: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjaper a principiants a Barcelona. En aquesta classe es practica la confiança, autoestima i el poder personal. I proporciona salut als òrgans digestius i a la columna vertebral. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Vídeo ioga 4: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjaper a principiants a Barcelona. En aquesta classe es practica el perdó i l’estima cap a un mateix i cap als altres. També proporciona salut al sistema respiratori i cardíac. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

 Lloga vídeos de classes de ioga IYENGAR® de nivell intermedi
per practicar ioga a casa.

Vídeo ioga 5: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjade nivell intermedi a Barcelona. En aquesta classe es practica la seguretat, estabilitat i fermesa física, mental i emocional. I proporciona salut a la part baixa de l’esquena. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Vídeo ioga 6: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjade nivell intermedi a Barcelona. En aquesta classe es practica el despreniment, saber fluir amb el canvi i la creativitat. I proporciona salut als òrgans del baix ventre. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Vídeo ioga 7: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjade nivell intermedi a Barcelona. En aquesta classe es practica la confiança, autoestima i el poder personal. I proporciona salut als òrgans digestius i a la columna vertebral. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Vídeo ioga 8: Tràiler d’una classe de ioga IYENGAR® d’hora i mitjade nivell intermedi a Barcelona. En aquesta classe es practica el perdó i l’estima cap a un mateix i cap als altres. També proporciona salut al sistema respiratori i cardíac. Classe impartida per Laia Giralt i Medir.

Lloga VÍDEOS de CLASSES de IOGA IYENGAR® per a principiants i nivell intermedi

Practica ioga a casa:

   1 vídeo d’una classe d’hora i mitja: 21€ durant 30 dies.

  4 vídeos d’una classe d’hora i mitja: 47€ durant 30 dies.

  8 vídeos d’una classe d’hora i mitja: 72€ durant 30 dies.
 
Contacta’ns per llogar-los.

Preguntes freqüents

Sí, aquests vídeos son classes de ioga IYENGAR® pensades per que puguis practicar ioga a casa. Hi ha vídeos de classes de nivell principiant i vídeos de classes de nivell intermedi.

Pots llogar els vídeos de ioga per a principiants. Tot i que pel fet de practicar sol/a a casa ningú et podrà corregir. Per això aconsellem que si ets principiant vinguis a les nostres classes de ioga IYENGAR® (crear enllaç intern a l’apartat “El Centre”) que impartim a Barcelona i que els vídeos siguin un complement.

Oferim vuit vídeos de ioga IYENGAR® on es tractem temàtiques diferents i complementàries entre sí. Et poden servir com a guia per a la teva pràctica personal a casa. Son com classes online on pots treballar la salut a la part baixa de l'esquena, als òrgans del baix ventre, als òrgans digestius, a la columna vertebral, al sistema respiratori i cardíac, etc.

Fes les postures de ioga que practiques a les nostres classes presencials al Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts.

Fes les postures de ioga que coneixes i practiques a les nostres classes presencials al Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts.

Si ets un practicant de ioga de nivell intermedi, t’aconsellem que comencis pel “Vídeo ioga 1” i acabis amb el “Vídeo ioga 8”. Però si ets un practicant de nivell principiant millor comença pel “Vídeo ioga 1” i acaba amb el “Vídeo ioga 4”.

Lo recomanable és assistir regularment 1 o 2 cops per setmana a les nostres classes presencials de dilluns a dissabte. I alhora, si t’és possible, practica a casa per interioritzar millor el que has après a les nostres classes de ioga IYENGAR® a Barcelona.

A la nostre escola de ioga IYENGAR® a Barcelona les Corts/Sants, considerem que el veritable ensenyament del ioga IYENGAR® ha de ser presencial. El professor/a t’ha de poder corregir en tot moment, l’energia del grup t’ajuda a evolucionar i aprendre, i la relació propera i afectiva entre tu i el teu mestre son essencials per una veritable evolució en el camí del ioga. Per aquest motiu, no oferim classes de ioga ni cursos de ioga online.

 

 

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.