Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

IOGA IYENGAR®: HATHA IOGA, RAJA IOGA I VINYASA IOGA A BARCELONA

Tothom hauria de viure tranquil,
tant si les seves experiències són feliçes com tristes, ja siguin èxits o fracassos.
Això és contentament.
B.K.S. Iyengar

IOGA IYENGAR®: HATHA IOGA, RAJA IOGA I VINYASA IOGA A BARCELONA

Zama ioga IYENGAR® Barcelona Les Corts és un estudi oficial de ioga IYENGAR®.

El ioga IYENGAR® és un mètode de ioga que es considera hatha ioga ja que practiquem postures (àssanes) i regulació de la respiració (pranayama) amb un treball físic intens, realitzat amb precisió i alineament. Equilibrem el sistema nerviós simpàtic i parasimpàtic i el sistema energètic ha i tha amb els nadis principals idà, pingalà i shushumnà.

El ioga IYENGAR® és un mètode de ioga que també es considera raja ioga ja que realitzem accions físiques amb precisió, interiorització dels òrgans de percepció, concentració i meditació. Desenvolupem un estat mental amb plena consciència tant en profunditat com en expansió cap a totes les parts i cèl·lules del cos.

El ioga IYENGAR® és un mètode de ioga que inclou el vinyasa ioga tant en la seqüència de les postures com en els aspectes tècnics que desenvolupem al llarg de les classes. En el ioga IYENGAR® realitzem un vinyasa específic per a cada classe segons el que volem treballar i obtenir com a resultat final. Per tant realitzem un determinat vinyasa en funció de les dolences de cada persona, de si practiquem al matí o al vespre, de si tens la menstruació o estàs embarassada, de si fa fred o calor, de si ets jove o d’edat avançada.

Per a més informació en pots contactar i t’explicarem amb més detall com practiquem hatha ioga, raja ioga i vinyasa ioga al nostre Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona Les corts.

Preguntes freqüents

El ioga IYENGAR® és hatha ioga. Realitzem postures de ioga (àssanes) del hatha ioga però li diem ioga IYENGAR® per que B.K.S Iyengar va aportar un trets distintius i únics al hatha ioga que son la precisió, tècnica, alineament, usos de suports quan és necessari i la teràpia. Això va fer que el se li digués ioga IYENGAR® al que ell ensenyava.

El ioga IYENGAR® és raja ioga. Practiquem amb total concentració, amb un estat meditatiu i amb plena consciència. Això és possible gràcies a la precisió i alineament del ioga IYENGAR®.

El ioga IYENGAR® és vinyasa ioga ja que és un mètode de ioga molt variat i ampli que inclou la pràctica del vinyasa ioga en els nivell intermedis i avançats. Introduïm la pràctica del vinyasa ioga quan ja tens un cert domini de les postures (assanes). Considerem que per poder encadenar i seqüenciar dinàmicament les postures, primer has de saber fer les postures amb alineament per no fer-te mal o lesionar-te. També donem importància a poder romandre cert temps en les postures per tal que puguis rebre el seu benefici a un nivell fisiològic i puguis cultivar l'estat meditatiu.

Les nostres classes de ioga IYENGAR® estan estructurades per nivells i evolucionen dia a dia al llarg de tot el curs. En totes les classes practiquem hatha ioga, raja ioga i vinyasa ioga. Tot i així totes les classes son diferents i en cada classe posem èmfasi en un aspecte concret de la pràctica. El vinyasa ioga a nivell de punts tècnics està present en totes les classes però a nivell d'encadenament dinàmic i fluid de les postures, està present en algunes classes de nivell intermedi i avançat.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.