Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

Si la llibertat és guanyada en el cos,
la llibertat és possible en la ment.
B.K.S. Iyengar

TALLERS DE IOGA A BARCELONA

Taller 1 – JORNADA DE IOGA IYENGAR®                      D’APROFUNDIMENT DE MATÍ

Aquest taller de ioga a Barcelona és impartit per Laia Giralt i Medir.

Pràctica d’āsanas, prānāyāma i explicació filosòfica del tema a desenvolupar.

Dirigit a tots els nivells de pràctica.

     DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE 2022*

     DIUMENGE 28 DE MAIG 2023*

Lloc: Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts.

Horari: 10h a 14h

Preu: 59€

Inscripció a partir d’un mes i mig abans de la jornada.

Bestreta 59€

El Centre es reserva el dret de modificar les dates dels tallers de ioga a Les Corts Barcelona, amb prou antelació, si fos estrictament necessari

Taller 2 – JORNADA DE IOGA IYENGAR® D’APROFUNDIMENT DE TOT EL DIA

Aquest taller de ioga a Barcelona és impartit per Laia Giralt i Medir.

Pràctica d’āsanas, prānāyāma i explicació filosòfica del tema a desenvolupar.

Dirigit a tots els nivells de pràctica.

Lloc: Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts.

Horari: 10h a 17:30h

Preu: € (inclou el lleuger àpat del migdia)

Inscripció a partir d’un mes i mig abans de la jornada.

Bestreta €

Preguntes freqüents

Son tallers de de matí o de tot el dia. Son tallers sobretot pràctics tot i que sempre fem una introducció teòrica del tema que desenvolupem. Practiquem àssanes i pranayama i també la resta dels 8 aspectes dels ashtanga ioga de Patanjali.

Cada taller té una temàtica diferent. Els temes poden ser molt diversos, per exemple: sobre els 5 pranes, els 5 vayus, els txakres principals, els 5 elements, el ha tha, els ioga sutres de Patanjali, famílies de postures (invertides, endavant, endarrere, torsions, supines, equilibris, dempeus, laterals), etc.

Estan oberts a tots els nivells de pràctica. I poden assistir practicants de ioga IYENGAR® i també practicants d’altres mètodes de ioga com ashtanga ioga, yin ioga, kundalini ioga, bikram ioga i d’altres.

Depèn del tipus de dolença que tinguis. Contacta’ns per parlar-ho.

 

T’aconsellem assistir amb regularitat a les nostres classes de ioga setmanals un o dos cops per setmana. Assistir als nostres tallers i intensius que son jornades d’aprofundiment en la pràctica. I practicar ioga a casa.

El ioga no es pot dividir, igual que no es poden dividir tots els aspectes del ser humà. El cos físic i dens està unit i interrelacionat amb el cos subtil i espiritua Per tant el ioga IYENGAR® és físic, energètic, emocional, mental i espiritual. A través del treball corporal de les àssanes (postures) i del pranayama (regulació del prana o força vital) arribem a les capes i dimensions més subtils i profundes.

Tenim un pàrquing públic just davant del Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts que està obert els 365 dies de l’any i les 24h del dia.

 

Les classes regulars de dilluns a dissabte que oferim des de setembre fins a finals de juliol son en si mateixes un curs anual de ioga IYENGAR®. Les classes evolucionen al llarg del curs, son sempre diferents i segueixen un fil conductor. I any rere any seguim evolucionant.

Fem alguns retirs en diumenge al mateix Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts, que està situat enmig d’una zona enjardinada, tranquil·la, plena de flors, plantes i ocells.

Scroll to Top
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría de 9h a 11h.