Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

Si la llibertat és guanyada en el cos,
la llibertat és possible en la ment.
B.K.S. Iyengar

TALLERS I FORMACIONS DE IOGA IYENGAR® A BARCELONA

TALLERS FORMATIUS DE IOGA IYENGAR® DE MATÍ:

PER A PRACTICANTS I PROFESSORS DE IOGA IYENGAR I D’ALTRES MÈTODES DE IOGA.

FORMACIÓ PER APROFUNDIR EN EL IOGA, EN EL IOGA IYENGAR, EN LA TEVA PRÀCTICA PERSONAL I EN EL TEU ENSENYAMENT SI ÉS QUE ETS UN PROFESSOR DE IOGA. 
PODRÀS INTEGRAR ELS BENEFICIS EN LA TEVA VIDA QUOTIDIANA PER AL TEU CREIXEMENT PERSONAL.

Pràctica d’āsanas, prānāyāma i explicació filosòfica del tema a desenvolupar.

Dirigit a tots els nivells de pràctica.

Aquests tallers de ioga a Barcelona són impartits per Laia Giralt i Medir.

   1er TALLER FORMATIU:

     DIUMENGE 12 DE NOVEMBRE 2023*

    • DIUMENGE 14 DE GENER 2024*. És una repetició del taller del 12/11/23.

   2n TALLER FORMATIU:

    • DIUMENGE 18 DE FEBRER 2024*

    • DIUMENGE 14 D’ABRIL 2024*. És una repetició del taller del 18/02/24.

   3er TALLER FORMATIU:

    • DIUMENGE 26 DE MAIG 2024*

    • DIUMENGE 30 DE JUNY 2024*. És una repetició del taller del 26/05/24.

Lloc: Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts.

Horari: 10h a 14h

Preu de cada taller: 60€

Inscripció a partir d’un mes i mig abans de la jornada. Contacta’ns per reservar plaça.

Bestreta 60€

El Centre es reserva el dret de modificar les dates dels tallers de ioga a Les Corts Barcelona, amb prou antelació, si fos estrictament necessari

FORMACIONS I MENTORIES DE PROFESSORS DE IOGA IYENGAR®:

Un procés de mentoria és un període més o menys llarg durant el qual el mentor instrueix l’alumne, de manera propera, a l’art de l’ensenyament, fins que el mateix mentor decideix que el candidat està preparat per concórrer a l’examen per ser professor de ioga IYENGAR®.

És important comprendre que per ser professor de ioga IYENGAR® abans cal ser un bon practicant i madurar en la pràctica.

Els processos de mentoria són impartits per Laia Giralt i Medir que té la competència de ser mentora per formar professors de Ioga IYENGAR®, complint amb la qualificació i nivell de titulació exigits pel RIMYI. Laia Giralt i Medir també està autoritzada com a professora mentora/formadora pel CEEF de l’AEYI.

Per optar a un examen de professor de Ioga IYENGAR® cal comptar amb l’aval d’un professor de l’AEYI autoritzat a avalar candidats a l’examen. Laia Giralt i Medir està autoritzada per l’AEYI per avalar candidats.

Per accedir a un mentoratge o curs de formació cal una maduresa en la pràctica, que ha de ser valorada per la professora Laia Giralt i Medir, que al seu torn, posseeix aquesta condició de «professor mentor/formador» (ja que ser «Professor de Ioga IYENGAR ®» no atorga, per si sol, la condició de «professor mentor/formador»).

 

Preguntes freqüents

Son tallers de de matí o de tot el dia. Son tallers sobretot pràctics tot i que sempre fem una introducció teòrica del tema que desenvolupem. Practiquem àssanes i pranayama i també la resta dels 8 aspectes dels ashtanga ioga de Patanjali.

Cada taller té una temàtica diferent. Els temes poden ser molt diversos, per exemple: sobre els 5 pranes, els 5 vayus, els txakres principals, els 5 elements, el ha tha, els ioga sutres de Patanjali, famílies de postures (invertides, endavant, endarrere, torsions, supines, equilibris, dempeus, laterals), etc.

Estan oberts a tots els nivells de pràctica. I poden assistir practicants de ioga IYENGAR® i també practicants d’altres mètodes de ioga com ashtanga ioga, yin ioga, kundalini ioga, bikram ioga i d’altres.

Depèn del tipus de dolença que tinguis. Contacta’ns per parlar-ho.

 

T’aconsellem assistir amb regularitat a les nostres classes de ioga setmanals un o dos cops per setmana. Assistir als nostres tallers i intensius que son jornades d’aprofundiment en la pràctica. I practicar ioga a casa.

El ioga no es pot dividir, igual que no es poden dividir tots els aspectes del ser humà. El cos físic i dens està unit i interrelacionat amb el cos subtil i espiritua Per tant el ioga IYENGAR® és físic, energètic, emocional, mental i espiritual. A través del treball corporal de les àssanes (postures) i del pranayama (regulació del prana o força vital) arribem a les capes i dimensions més subtils i profundes.

Tenim un pàrquing públic just davant del Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts que està obert els 365 dies de l’any i les 24h del dia.

 

Les classes regulars de dilluns a dissabte que oferim des de setembre fins a finals de juliol son en si mateixes un curs anual de ioga IYENGAR®. Les classes evolucionen al llarg del curs, son sempre diferents i segueixen un fil conductor. I any rere any seguim evolucionant.

Fem alguns retirs en diumenge al mateix Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts, que està situat enmig d’una zona enjardinada, tranquil·la, plena de flors, plantes i ocells.

Scroll to Top
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.