Centre Zama de Ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta és la política de privadesa del Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts, zamaioga.com

Política de privadesa revisada i actualitzada el 2018.

En aquesta declaració de privadesa us expliquem quines són les dades personals que es recopilen dels nostres usuaris i la raó d’aquesta recopilació, d’acord amb les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Llegeix detingudament aquesta informació abans de facilitar les dades personals a la nostra web.

La teva informació personal mai no es compartirà amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.

Les teves dades personals mai seran utilitzades amb una finalitat diferent de la expressada en aquesta política de privadesa.

Els menors de quinze anys requereixen el consentiment previ dels pares o tutors per al tractament de les dades personals.

 

1. INFORMACIÓ RECOL·LECTADA

Recollim informació de tu quan et subscrius a la nostra pàgina web, et subscrius al nostre butlletí, omplis algun formulari.

Quan accedeixes o et registres al nostre lloc, se’t demanarà: el teu nom i adreça de correu electrònic. No obstant això, podeu visitar el nostre lloc de manera anònima.

Dins aquest lloc pots trobar pàgines, promocions, botigues virtuals, enquestes, patrocinadors, publicistes, contractistes i/o socis i serveis comercials, en conjunt amb altres serveis compartits, propis o amb tercers (“Llocs de tercers”) que et podran sol·licitar informació.

La informació que proporcioneu als Llocs de tercers està subjecta a les polítiques de privadesa o llegendes de responsabilitat d’informació que es despleguin en aquests llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privadesa. Per això recomanem àmpliament els usuaris a revisar detalladament les polítiques de privadesa que es despleguin als Llocs de tercers.

Cal advertir-te que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per això t’aconsello que visitis periòdicament aquesta pàgina per a futures actualitzacions (a dalt tens la data d’actualització del document).

 

2. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Nom de l’Empresa: Centre Zama de ioga IYENGAR de Barcelona les Corts

Identitat del responsable del Centre Zama de ioga IYENGAR® de Barcelona les Corts: Laia Giralt Medir

Domicili social: Gran Via Carles III, 50-52, escala i, local 1. Barcelona 08028

Correu electrònic: info@zamaioga.com

Activitat: Centre de ioga IYENGAR®.

A l’efecte del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades, les dades personals que ens envieu a través dels formularis d’aquesta web, rebran el tractament de dades de “Usuaris del bloc i subscriptors”.

La utilització del lloc implica la seva acceptació plena i sense reserves a totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, per tant, si no estàs d’acord amb qualsevol de les condicions aquí establertes, no accedeixis a aquest lloc.

 

3. FINALITAT DE RECOL·LECCIÓ DE DADES

Quan et connectes a aquesta web per comentar un post, enviar un correu, subscriure’t o realitzar alguna contractació, facilites informació de caràcter personal de què és responsable zamaioga.com

Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser:

La teva adreça IP,

Nom,

Adreça de correu electrònic,

En facilitar aquesta informació mitjançant, dones el teu consentiment perquè la informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://zamaioga.com, únicament com es descriu a l’Avís Legal i a la present Política de Privadesa.

A més, hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.

També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo a la política de galetes.

Per gestionar les xarxes socials. El tractament de les dades que es duguin a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les nostres pàgines es regirà per les condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas .

No venem, lloguem ni cedim dades de caràcter personal a tercers que puguin identificar l’usuari, ni es farà en el futur, sense consentiment previ.

 

4. LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

 • Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

 • 5. QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

 • Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·licita la supressió per l’interessat.

 • 6. REMARKETING

 • La funció de re màrqueting ens permet arribar a les persones que hagin visitat anteriorment i associar una audiència determinada a un missatge concret.

 • El re màrqueting és un mètode per aconseguir que els usuaris que han visitat el nostre lloc ho tornin a fer.

 • Així mateix, es podrà recopilar informació per a aquesta funció de re màrqueting, amb l’objectiu assenyalat.

 • 7. SERVEIS OFERTS PER TERCERS EN AQUESTA WEB.

 • Per prestar serveis necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, https://zamaioga.com utilitza eines gestionades per tercers sota les corresponents condicions de privadesa:

 • Google Analytics: un servei analític de web que utilitza “cookies”, (arxius de text ubicats al vostre ordinador), per ajudar a https://posicionament-web-barcelona.com a: analitzar l’ús que fan els usuaris del nostre lloc web, analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt. Aquí pots veure informació de la seva política de dades i també de la seva política de privadesa per a tots els productes de Google.

 • Google Adsense: Servei de recopilació d’informació per oferir a l’usuari una personalització més útil de la publicitat oferta. Mira la política de privadesa de Google adsense a l’enllaç anterior.

 • Hosting: Brutalsys. Consulta aquí la política de privadesa de Brutalsys.

 • Plataforma web: WordPress

 • Email màrqueting: No fem email màrqueting actualment.

 

8. DRETS ARC: ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

Aquelles persones físiques que hagin facilitat les dades a través del web https://zamaioga.com, podran adreçar-se al titular de la mateixa per tal de poder exercitar gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incorporades als fitxers.

L’interessat podrà exercitar els seus drets a través del correu electrònic: info@zamaioga.com amb la referència “Protecció de dades”, especificant-ne les dades, acreditant-ne la identitat i els motius de la sol·licitud.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Contáctanos
Contáctanos y te responderemos en el horario de secretaría.